Logo

Over Hardeman Hypotheekadvies

Hardeman Hypotheekadvies is gestart in 2008, het jaar waarin woekerpolissen en kredietcrisis het financiёle nieuws domineren. Ook het jaar waarin hypotheekadviseurs in toenemende mate als graaiers worden gezien die enkel op winstbejag uit zijn, ten koste van hun klanten die ze juist goed zouden moeten adviseren. Niet echt de ideale omstandigheden om een nieuw hypotheekadviseringsbureau te starten, zou je kunnen denken. Erkend financieel adviseur Martijn Hardeman besloot echter juist in deze roerige tijd de eenmanszaak Hardeman Hypotheekadvies te beginnen, vanuit het idee dat het anders kan en dat het anders moet.

Over ons

Hardeman Hypotheekadvies stelt te allen tijde uw belang centraal. Wat betekent dat concreet? Wij zullen altijd het advies geven dat in onze ogen voor uw situatie het gunstigst is, ook als dat leidt tot lagere inkomsten voor Hardeman Hypotheekadvies. Wij geloven er namelijk in dat een eerlijk advies niet alleen voor u het beste is, maar op den duur ook voor de adviseur. We streven naar tevreden klanten die ook jaren later hun weg naar Hardeman Hypotheekadvies weer weten te vinden en wellicht in hun omgeving soms een positieve noot over onze advisering zullen laten vallen. In onze visie levert dat op termijn meer op dan kortetermijn-denken.

  • Samenwerking met meeste bekende geldverstrekkers

    Hardeman Hypotheekadvies werkt samen met de meeste geldverstrekkers in Nederland en kan daardoor alle gangbare hypotheekvormen aanbieden met vrijwel altijd de scherpste rente. Een lage hypotheekrente is echter maar een beperkt deel van het verhaal, minstens zo belangrijk zijn de aanvullende — soms niet direct zichtbare — kosten en de hypotheekvoorwaarden. Wij nemen al deze aspecten mee in ons advies aan u, rekening houdend met uw specifieke situatie en wensen.

  • Vrijblijvende hypotheekcheck

    Heeft u al een lopende hypotheek, dan kunt u hierop een check door ons laten uitvoeren. Hierbij bekijken we of we besparingsmogelijkheden voor u zien, bijvoorbeeld door de gedaalde rentes en de huidige scherpere tarieven voor overlijdensrisicoverzekeringen.

Samenvattend

Wij streven naar een duurzame relatie met tevreden klanten door eerlijk en goed advies te geven, waarbij uw belang centraal staat. Wij werken tegen een vast tarief. We doen zaken met de meeste geldverstrekkers waardoor we bijna altijd het aantrekkelijkste voorstel kunnen doen. Voor iedereen die al een offerte in huis heeft, is er de mogelijkheid voor een second opinion. Heeft u al een lopende hypotheek, dan kunt u hierop een hypotheekcheck laten uitvoeren.